Σχετικα με εμας

Πρότυπη εταιρεία παροχής εξωδικαστικής ανάκτησης οφειλών (debt collection agency) και αναδιάρθρωσης δανείων (restructuring) για λογαριασμό των πελατών της, κατά κύριο λόγο χρηματοπιστωτικών οργανισμών αλλά και άλλων οργανισμών, εταιρειών και ιδιωτών.

Φιλοσοφία

Πρώτιστο μέλημα της εταιρείας First Choice Solutions είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αυτή που εξασφαλίζει την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις ενός ασφαλούς, αξιόπιστου και αποτελεσματικού συνεργάτη.

Ποιότητα

 

Αποτελεσματικότητα

 

Ταχύτητα

 

Εντιμότητα

 

Καινοτομία

 

Μη χρήση Αθέμιτων Πρακτικών

 

Στόχος μας

Αποτελεσματικότερη ενημέρωση των Οφειλετών, εναρμονισμένη πλήρως με τις σύγχρονες μεθόδους, αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη διαμορφώνει μεμονωμένα τμήματα διαχείρισης υποθέσεων για την κάθε συνεργασία της εταιρείας.

Τα τμήματα αυτά με την σειρά τους εξειδικεύονται στον χειρισμό των υποθέσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του Πελάτη, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια σταθερή και πολυετή συνεργασία.

Χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία ως μέθοδο ενημέρωσης αποσκοπεί στην αποτροπή των οφειλετών να αποξενωθούν από τις υποχρεώσεις τους, και τους προτρέπει στην καταβολή του ποσού των οφειλών τους.

Η ενημέρωση οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις αποτελεί μια «γκρίζα σελίδα» στην σχέση πελάτη – χρηματοδοτικού οργανισμού.

“ΕπικεντρΩσου – Ακουσε – ΕισηγΗσου – ΟλοκλΗρωσε “

Επικοινωνία

(+357) 24 400777

Τοποθεσία

Έβερεστ 56
6307 Λάρνακα, Κύπρος

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

[email protected]

Ωράριο

Δευ-Παρ: 10πμ – 8μμ
Σαβ-Κυρ: 11πμ – 7μμ

Στείλτε μας μήνυμα