Β2C

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας την Ενημέρωση των Πελατών σας (Ιδιωτών & Επιχειρήσεων) για τις ληξιπρόθεσμες ή επισφαλείς οφειλές τους προς εσάς καθώς και τη Διαπραγμάτευση του χρόνου & τρόπου αποπληρωμής των οφειλών, σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Διαχείριση Β2C Απαιτήσεων

Οι εν λόγω υπηρεσίες προσφέρονται σε όλες τις περιπτώσεις με απαράβατο γνώμονα τη διατήρηση των κανόνων Διαχείρισης βάσει της Εμπορικής και Πιστωτικής σας Πολιτικής. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η Αποτελεσματική Διαχείριση των Απαιτήσεών σας, καθώς και η Βέλτιστη Απόδοση του εισπρακτικού μηχανισμού, χωρίς να καταστρατηγείται η Εμπορική Πολιτική στη διατήρηση και αύξηση των Πωλήσεων.

Αποστολή

«Να καταφέρουμε να είμαστε πάντα καινοτόμοι χωρίς να προσβάλλεται η ακεραιότητά μας, να προσπαθούμε για τη δημιουργία Προηγμένης Τεχνολογίας καθώς και για τη διασφάλιση Άριστα εκπαιδευμένου και ικανού Ανθρώπινου Δυναμικού, πάντα στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των επισφαλών απαιτήσεων».

Όραμα

«Διατηρώντας την εντιμότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όλοι μαζί θα είμαστε Πρωτοπόροι και Κυρίαρχοι στον τομέα μας»

Ποιότητα των Παρεχόμενων Υπηρεσιών

Πρώτιστο μέλημα της FIRST CHOICE SOLUTIONS είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αυτή που εξασφαλίζει την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις ενός ασφαλούς, αξιόπιστου και αποτελεσματικού τρόπου εργασίας.

“ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ «STATE-OF-THE-ART» ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.”

Επικοινωνία

(+357) 24 400777

Τοποθεσία

Έβερεστ 56
6307 Λάρνακα, Κύπρος

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

[email protected]

Ωράριο

Δευ-Παρ: 10πμ – 8μμ
Σαβ-Κυρ: 11πμ – 7μμ

Στείλτε μας μήνυμα