ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σημαντική παράμετρος για την ασφαλή και ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών μας είναι η σύγχρονη και «state-of-the-art» προηγμένη τεχνολογία.

Διεύθυνση Πληροφορικής

Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την δυναμική της πληροφορικής και της μηχανογραφικής υποστήριξης και τη δυνατότητα επεξεργασίας και αξιοποίησης των δεδομένων, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών. Εξειδικεύοντας μια ομάδα από έμπειρους, στο χώρο, προγραμματιστές και αναλυτές πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη διεύθυνση πληροφορικής η οποία καλύπτει οποιαδήποτε μηχανογραφική ανάγκη της εταιρείας η οποία ενδέχεται να δημιουργηθεί βάση των απαιτήσεων του πελάτη.

Τηλεφωνία / VoIP

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας είναι τελευταίας τεχνολογίας Voice Over IP (VoIP). Με την τεχνολογία αυτή επιτυγχάνεται η πλήρης ενοποίηση των δικτύων δεδομένων και φωνής και η διαχείριση της πληροφορίας των κλήσεων (Εισερχομένων / Εξερχόμενων / Εσωτερικών) από κεντρικό σύστημα Διαχείρισης ανεπτυγμένο εξ’ ολοκλήρου από το τμήμα Πληροφορικής της εταιρείας μας. Ακόμα, για πρώτη φορά στην Κύπρο, η FIRST CHOICE SOLUTIONS έχει εξοπλιστεί με το Σύστημα Αυτόματης Δρομολόγησης Τηλεφωνικών Κλήσεων (Inbound/Outbound) (IP Contact Center) της Τ Systems, το οποίο έχει εγκατασταθεί το 2014.

Εφαρμογή Διαχείρισης

Η διαχείριση των δεδομένων γίνεται μέσω εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά από το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας με την χρήση εργαλείων τελευταίας γενιάς (SQL Server 2008, PowerBuilder 11.0 & Visual Studio.net).
Η χρήση της εφαρμογής διακρίνεται από τα πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης των χειριστών τα οποία διαχωρίζονται σε agents , supervisors , managers και Administrators. Ανάλογα με το επίπεδο πρόσβασης των χειριστών διαμορφώνονται και οι ανάλογες υπηρεσίες – λειτουργίες της εφαρμογής.
Έχει δημιουργηθεί ειδικό module της εφαρμογής για την εισαγωγή δεδομένων από πολλαπλές πηγές εισόδου π.χ. Plain Text Files (ASCII), Excel, Access, SQL, XML κ.α. μέσω του οποίου είναι δυνατή η εισαγωγή/εξαγωγή οποιασδήποτε μορφής δεδομένων στο ή από το σύστημα.
Οι οθόνες λειτουργίας της εφαρμογής είναι παραμετροποιημένες για να μπορούν να παρακολουθούνται πολλαπλά και διαφορετικά στοιχεία ταυτόχρονα ενώ η εφαρμογή βρίσκεται σε μία διαρκή εξέλιξη για να μπορεί να καλύψει όλες τις πιθανές μεταβολές και ειδικές απαιτήσεις που δύναται να προκύψουν.

Λογισμικό Εφαρμογών Office

Όλοι οι υπολογιστές είναι branded HP/Dell και χρησιμοποιούν OS Windows XP SP3 και άνω.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπολογιστών έχει εγκατεστημένη τη σουίτα εφαρμογών γραφείου Microsoft Office 2007 Business

Αντίγραφα Ασφαλείας – Γεννήτρια

Καθημερινά λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας από όλα τα κρίσιμα δεδομένα της εφαρμογής και των πελατών τα οποία φυλάσσονται σε ειδικό χώρο εκτός της εταιρείας ως μέρος του Disaster Recovery Plan που έχει εκπονηθεί.

Κέντρο Δεδομένων

Το Data Center της εταιρείας είναι από τα πιο εξελιγμένα της Κύπρου με διπλά συστήματα παροχής ενέργειας από UPS, πυρανίχνευσης και αυτόματης πυρόσβεσης.
Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ικανής για τη πλήρη υποστήριξη όλων των μηχανολογικών και μηχανογραφικών συστημάτων, με σκοπό την αδιάκοπη λειτουργία της.
Υπάρχει σύστημα ελέγχου πρόσβασης σε όλα τα κρίσιμα σημεία πρόσβασης είτε δεδομένων είτε τηλεπικοινωνιών και τα οποία παρακολουθούνται από το προσωπικό ασφαλείας όλο το 24ωρο.

“Πρωτιστο μελημα μασ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.”

Επικοινωνία

(+357) 24 400777

Τοποθεσία

Έβερεστ 56
6307 Λάρνακα, Κύπρος

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

[email protected]

Ωράριο

Δευ-Παρ: 10πμ – 8μμ
Σαβ-Κυρ: 11πμ – 7μμ

Στείλτε μας μήνυμα